Produse traditionale japoneze Bio

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre
Dieta japoneza a devenit cunoscuta la nivel mondial datorita faptului ca include cu precadere alimente neprocesate si proaspete, care sunt usor de digerat si care asigura o hrana sanatoasa. De exemplu, din bucataria traditionala japoneza nu lipsesc ingredientele locale pure, asa cum sunt orezul, pestele, plantele salbatice si legumele. Toate acestea sunt pregatite cu precizie, conform unor reguli foarte stricte, iar aromele pot fi blande sau intense, in functie de preferintele fiecarei persoane in parte. Datorita tuturor acestor avantaje, bucataria japoneza reprezinta un pion al gastronomiei si un punct de referinta pentru cei care adora sa manance gustos!

Cele mai importante ingrediente din produse traditionale japoneze BIO  

Orezul, boabele de soia si condimentele lichide se numara printre cele mai importante elemente utilizate in bucataria japoneza, fiind vorba despre trei componente esentiale, care asigura gust, savoare si culoare!

Orezul  reprezinta baza fiecarei mese japoneze, putand fi pregatit in sute de feluri. Poate fi consumat simplu, cu doar cateva condimente de baza sau poate fi combinat cu legume ori carne. Avand si denumirea de orez japonica sau hakumai japonez, orezul japonez este cunoscut pentru boabele sale scurte, ferme, insa si usor lipicioase dupa fierbere.

Boabele de soia se numara printre ingredientele esentiale pentru bucataria japoneza, asigurand-le consumatorilor nutrientii necesari pentru o vitalitate sporita si pentru o sanatate buna! Pot fi gatite in diverse feluri si pot fi consumate ca atare sau impreuna cu sos de soia ori alte tipuri de ingrediente extrem de gustoase.

Condimentele japoneze lichide includ:
- shoyu (sos de soia) – realizat din boabe de soia de calitate, combinate cu grau pisat bine prajit, sare de mare si apa de izvor. Sosul trebuie utilizat doar in cantitati mici, pentru obtinerea unui gust spectaculos si a unei arome extrem de interesante;
- otetul de orez – esential pentru pregatirea orezului necesar pentru sushi, otetul de orez se amesteca in general si cu alte tipuri de condimente, pentru a se obtine sosuri, lichide de conservare sau dressing-uri fabuloase;
- sake si mirin – sunt doua vinuri de orez, care se regasesc in forme diverse. Pot fi consumate asa cum sunt sau pot fi folosite pentru gatit;
- sushizu – este un amestec din sare, zahar, otet de orez si mirin sau sake;
- dashi – reprezinta baza pentru numeroase tipuri de mancare, incepand de la supa miso pana la Takoyaki.

Din oferta zabe.ro nu lipsesc taitii japonezi, otetul traditional japonez, pasta de soia miso cu orez si nici supa instant miso, care are un gust fabulos!

Suport clienti Luni - Vineri
09:00 - 18:00

0722.555.225 comenzi@zabe.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!