Dezinfectanti maini si suprafete

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre
In conditiile in care siguranta umana este amenintata de bacterii si virusi (unii extrem de agresivi), identificarea unor variante foarte eficiente de dezinfetanti pentru maini si suprafete este o necesitate. In mod cert, dezinfectantii utilizati nu trebuie sa usuce palmele sa sa provoace alergii. Astfel de obiective sunt mai greu de atins daca se aleg produse clasice, al caror continut includ si substante chimice agresive.

Cum dezinfectarea mainilor si a suprafetelor cu care oamenii intra in contact este decisiva pentru sanatatea personala, dezinfectantii pentru maini si suprafete sunt prioritari zilnic. Solutii de protectie exista! Acestea fiind materializate in dezinfectanti BIO pentru maini si suprafete.

Cele mai importante avantaje asigurate de dezinfectantii BIO

Dezinfectantii ecologici sunt solutii eficiente mai ales pentru cei care trebuie sa ii foloseasca zilnic, pentru cei care intra in contact cu clientii si pentru cei care au inceput sa observe ca pielea de pe maini se exfoliaza si unghiile se deterioreaza din cauza dezinfectantilor clasici pe care ii foloseau. Operatiunea de dezinfectare realizata cu produse BIO este in mod cert eficienta si sigura.

Dezinfectantii BIO pot fi folositi pentru dezinfecatrea suprafetelor sanitare, a instrumentelor medicale, curatarea mainilor,  insa si pentru a curata mucegaiul de pe suprafete. In oferta zabe.ro am inclus substante ecologice eficiente pentru suprafete sau maini. Aceste substante contin alcool si adaos de uleiuri esentiale BIO, potrivite chiar si pentru copii, de la implinirea varstei de un an.

Suport clienti Luni - Vineri
09:00 - 18:00

0744702020 comenzi@zabe.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!